Toegangscontrole

Een gebouw voelt pas veilig als alleen mensen toegang hebben die dat ook mogen hebben. Met toegangscontrole regelt u wie en op welk tijdstip en de manier waarop iemand  toegang heeft tot een ruimte of gebouw.

Kaartlezer

Met een kaartlezer hebben alleen mensen die een geautoriseerde kaart hebben toegang tot een ruimte of gebouw. Deze kaart kan per persoon aangemaakt worden, ook kan er een verlooptijd op worden gezet (voor als bijv. een werknemer uit dienst gaat of de datum als een gast een hotel verlaat).

Voorbeeld: een hotel wil elke kamer uitrusten met een kaartlezer

Tagsysteem

BeauMontage plaats en configureert een tagsysteem dat ’tags’, in de volksmond ook wel druppels genoemd, accepteert. Iedereen met een tag, wat eenvoudig aan een sleutelbos is vast te maken, kan toegang krijgen om een deur te openen.

Voorbeeld: een school wil een ondergrondse fietsenstalling alleen toegankelijk maken voor personen die een tag hebben

Codetableau

Mocht u liever geen fysieke sleutel, tag of kaart willen hebben dan kunt u de keuze maken om een codetableau, ook wel codepaneel genoemd, te laten installeren. Met een cijfercode kunnen alleen personen die de code weten de deur openen.

Voorbeeld: thuiszorgmedewerkers moeten toegang hebben tot het huis van de zorgbehoevende, maar willen liever geen sleutel in bezit hebben

 

Vingerscan

Eén paar jaar geleden klonk dit nog veelbelovend en futuristisch. Tegenwoordig ontgrendelen we onze telefoon al met onze unieke vingerafdruk. Dus waarom geen deur openen met uw eigen DNA? Voordeel is dat alleen de persoon zelf toegang heeft en niet langer meer een sleutel, tag of kaart kan doorgeven.

Voorbeeld: in een bedrijf mag slechts de directie toegang hebben tot een speciale ruimte waar een kluis staat

Irisscan

Het kan nóg futuristischer. Krijg toegang tot een ruimte of gebouw door uw oog te laten lezen voor een irisscan. De toepassing van een irisscan kan hetzelfde zijn als hierboven staat omschreven bij de vingerscan, maar kan de vingerscan ook nog eens uitbreiden. Niet alleen met een vingerafdruk, maar ook met een irisscan toegang krijgen in het geval van zeer geheime of inbraakgevoelige ruimtes/gebouwen.

Na het zien van deze pagina nog vragen of wilt u een offerte aanvragen?
Kies zelf welke optie u het makkelijkst vindt:

Bel mij terug

Whatsapp, bel of mail

Whatsapp: Stuur appje
Bel: +31643772667
Mail: info@beaumontage.nl

BeauMontage
4.7
Gebaseerd op 7 beoordelingen
powered by Google
js_loader