Vluchtwegtechniek

Kantoorcomplexen, industriehallen,appartementcomplexen en andere bedrijfspanden moeten tegenwoordig aan veel wetten voldoen omtrent vluchtwegen. BeauMontage weet op welke punten de brandweer keurt en adviseert u graag. Natuurlijk kan BeauMontage haar adviezen ook doorvoeren. In de vluchtwegtechniek zijn onze specialiteiten:

Vluchtdeuren/Paniekdeuren (NEN-EN1125)

BeauMontage levert vluchtdeuren op volgens de Europese norm NEN-EN1125. Vluchtdeuren, ook wel paniekdeuren genoemd, zijn deuren waarbij deur eenvoudig opent door de druk van een mensenmassa. Dit is te realiseren met een paniekduwstang of paniekbalk. 

Nooddeuren (NEN-EN179)

Europees gecertificeerde nooddeuren voldoen aan de NEN-EN179 norm. Een nooddeur is bedoeld  dat met één handeling de deur kan worden geopend met een pushpad of deurkruk. Kantoorcomplexen, appartement/flat-gebouwen hebben vaak nooddeuren.

Nooduitgangbeveiliging/exitcontrol

Een nooduitgang is makkelijk te openen. Natuurlijk wilt u niet dat inbrekers toegang krijgen tot uw gebouw als een medewerker bijvoorbeeld vergeet de nooddeur te sluiten als hij net een sigaretje heeft gerookt.

BeauMontage monteert ook exitcontrols, dit zijn alarmen die afgaan zodra een nooddeur open gaat. Zo zorgt u ervoor dat een nooddeur niet zomaar wordt geopend.

Na het zien van deze pagina nog vragen of wilt u een offerte aanvragen?
Kies zelf welke optie u het makkelijkst vindt:

Bel mij terug

Whatsapp, bel of mail

Whatsapp: Stuur appje
Bel: +31643772667
Mail: info@beaumontage.nl

BeauMontage
4.7
Gebaseerd op 7 beoordelingen
powered by Google
js_loader